Afslanken onder professionele begeleiding

Afslanken onder professionele begeleiding

ervaring in gezond afslanken

Bij Infraligne is je lichaam in goede handen. Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit waarmee u gezond kunt afslanken onder professionele begeleiding. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,…); in een mum van tijd voel je je als herboren.

centimeter garantie

garantie op de cm

Tijdens de analyse word je op 9 plaatsen gemeten (mannen worden op 4 plaatsen gemeten). Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Tevens krijg je van ons een schriftelijk gewaarborgde cm garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (Infraligne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

iso-kwaliteitsnorm voor verantwoord afslanken

Elk InfraLigne fit- en gezondheidscentrum werkt met de medisch verantwoorde methode die steunt op de infrarood warmtestraling en wordt onderbouwd door een uiterst kwalitatieve totaalaanpak. Dankzij het feit dat alle vestigingen van InfraLigne hetzelfde consequente beleid voeren kunnen we als groep blijven verder groeien. Daarom werd InfraLigne als eerste en enige in zijn sector bekroond met de Iso-norm en de tevredenheid van haar clientèle.