Afvallen voor mannen

Afvallen voor mannen

For Men

IK BEN EEN VROUW | IK BEN EEN MAN | VOOR KINDEREN

Studio Maastricht-Heer  / Margraten / Het Gooi / Breda

Meet

man met meetlint

Bij InfraLigne kun je op een logische manier gewicht verliezen. Door de revolutionaire afslankingsmethode met infrarood, verlies je centimeters op plaatsen waar jij het wilt. Combineer daarbij het voedingsadvies van onze diëtiste en je kan binnenkort een glaasje drinken zonder buik. Ideaal voor mannen die willen afvallen, maar hier niet alles voor op willen geven.

Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde cm garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (Infraligne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

Beweeg

man in cabine

In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorieverbranding (1200 cal per oefensessie). Rug en gewrichten worden hierbij ontlast, omdat alle bewegingen liggend gebeuren.
De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor een toename van de spiermassa en elasticiteit. Je lichaam gaat er niet alleen goed en strak uitzien, maar wordt ook gezonder en fitter.

Leef

man met voedingsadvies

Onze diëtiste werkt een voedingsschema uit, dat volledig aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Geen totale ommekeer van je eetgewoontes, gewoon een kleine aanpassing. Onderzoek wees uit dat een regelmatige bescheiden consumptie van alcohol, gecombineerd met een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon, niet bijdraagt tot overgewicht.

Geen streng dieet dus, maar gewoon genieten met mate!