Afslankstudio Dongen

Afslankstudio Dongen

Gezond afslanken in Dongen bij de InfraLigne afslankstudio

InfraLigne is er voor iedereen die fit wil worden of blijven, een gezond gewicht wil bereiken of op een prettige manier wil bewegen. Ook voor mensen met lichamelijke indicaties waaronder reumatische aandoeningen of rug- en nekklachten is onze bewegingsmethode een uitkomst.

Ons kenmerk

De kleinschaligheid van een InfraLigne studio zorgt voor een intieme en gezellige sfeer. Onze coaches kennen jou waardoor je de juiste begeleiding en aandacht krijgt! Sporten doe je bij ons op afspraak, dit motiveert je om te komen!

Een sportsessie in onze infrarood sportcabine duurt maar 30 minuten!

Deze 30 minuten staan gelijk aan 90 minuten sporten middels reguliere fitness.

Infrarood cabine

Onze bewegingsmethode in de keramische infrarood cabine is medisch verantwoord

en heeft haar sporen verdient door de positieve resultaten die er geboekt worden.

Infrarood dringt tot 4 cm diep het lichaam in waardoor spieren direct verwarmt worden. Dit zorgt voor een betere stofwisseling, een goede bloedsomloop en minder spierpijn. Het verbetert de elasticiteit van de spieren waardoor stramheid niet meer aan de orde is. Tevens vermindert cellulitis aanzienlijk en het verlicht pijn bij reumatische aandoeningen.

Advies in voeding en beweging

Je lichaam is bij ons in goede handen! Onze bewegingscoaches en voedingsdeskundigen staan altijd klaar met professioneel advies. Net zo belangrijk is de hulp bij het uitvoeren van de oefeningen en de morele steun die jij nodig hebt bij het bereiken van je doel! Wij motiveren je op alle vlakken, geven raad en zijn er voor jou!

 

Bij InfraLigne doe je het zelf maar zeker niet alleen!