Acties InfraLigne

Acties InfraLigne

GEEF HERFSTBLUES GEEN KANS, HOU JE LICHAAM IN BALANS

Wanneer de zon haar kracht verliest, neemt ook je motivatie om fit te blijven wel eens af. Toch mag je gezondheid je ook tijdens de herfst niet koud laten. In onze studio’s houden we voor jou een warm plekje vrij, waar je in een opperst gezellige sfeer aan je figuur kan werken.

InfraLigne geeft je graag een zetje om ook in het najaar volop in beweging te blijven. Schrijf je jezelf in tijdens onze herfstactie van 7 t.e.m. 31 oktober? Dan krijg je bij aankoop van 20 lessen van 50 euro korting*.

50 + 25 = 75 euro korting** tijdens onze inloopavond op 5 oktober

Nog een leuk extraatje om die sluimerende herfstblues definitief de kop in te drukken. Onze coaches nodigen je uit om op donderdag  5 oktober (van 16u tot 21u) de enige echte InfraLigne-methode uit te testen in een studio bij jou in de buurt, en krijg 75 euro korting op je 20- lessen kaart als je die avond zelf nog inschrijft.

Wil jij de herfstblues ook voorblijven? Maak dan snel een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt of kom langs tijdens de inloop avond op 5 oktober.

*Actie van €310 i.p.v. €360 bij aankoop 20 lessen, geldig van 7 t.e.m. 31 oktober 2017 voor iedere (her)starter. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 promotie per klant.

** Actie €285 i.p.v. €360 bij aankoop van 20 lessen tijdens de inloop avond op 5 oktober 2017. Geldig voor iedere (her)starter. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 promotie per klant.

 

De InfraLigne verwenbon!

Tip voor een lekker licht cadeau!

Wens je iemand een goede gezondheid of een mooi figuur toe?

Geef hem of haar dan een duwtje in de rug met een cadeaubon! Het bedrag kan je zelf kiezen.

Ontdek de InfraLigne cadeaubon in een studio bij jou in de buurt!

 

infra-site-cover_verwencheque-300x211

Lekker Lichter deel 1, 2 en 3

Om je een extra duwtje in de rug te geven heeft InfraLigne 2 kookboeken op de markt gebracht met een heleboel leuke tips om meer te bewegen en gezond te eten. In deze boeken serveren we je lekkere, slanke en eenvoudig te bereiden recepten. Zo kun je meteen aan de slag in de keuken!

Op het menu: Voorgerechten en lunches, soepen, hoofdgerechten, desserts en tussendoortjes. Bij elk recept lees je duidelijk de voedingswaarde.

prijs: € 19,99

Foto Kookboekkookboek InfraLigne Lekker Lichter