Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Monique Schmitz-Hendriks

Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Monique Schmitz-Hendriks

Ik ben Monique Schmitz-Hendriks, 58 jaar, getrouwd, moeder van 2 zonen en woon in Margraten. Naast het huishouden werk ik full-time als apothekersassistente in de transmurale apotheek van het Azm ziekenhuis te Maastricht. Daar draai ik mee met de 24 uurs diensten, dus avond/nacht en de weekenden.

monique

Omdat ik in 2010 een longembolie heb gehad, en helemaal niets aan sport deed, werd me toch aangeraden, om iets aan beweging te gaan doen. Ik ben toen een paar maanden bij een regulier fitnesscenter geweest, maar dat was toch niet wat ik zocht. Via een kennismakingsbon voor InfraLigne van Livingsocial, kreeg ik 5 figuurcorrigerende behandelingen. Op 27 november 2012 ben ik begonnen met mijn oefeningen in de cabines. In het begin denk je, dat gaat je niet lukken, maar na verloop van tijd, gaan de oefeningen steeds beter.

Ik ben begonnen met een gewicht van 70,4 kg, en op dit moment ben ik 7,5 kg afgevallen en 58 cm. Omdat ik met diensten werk is het soms best moeilijk om het eetritme goed te krijgen. De ene keer weeg ik wat meer, en de andere keer wat minder. Maar ik hou vol en probeer met de nachtdienst om de 2 uur toch wat te eten.

Door de hele goede begeleiding van het team van InfraLigne, en de gezellige huissfeer daar, ga ik steeds met frisse moed sporten. Ik ga twee keer per week, en het doet me goed. Omdat de oefeningen maar een half uurtje duren, is het voor iedereen aan te bevelen. Mijn streven is om het gewicht van 60kg te halen. Mijn kleren heb ik al moeten vervangen door een maatje minder. Heerlijk toch, daar doe je het toch voor. Ik zit nu lekker in mijn vel!

Lees meer ervaringen over afslanken bij InfraLigne.