Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Peggy van Dijk

Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Peggy van Dijk

“Ik ben er echt helemaal klaar mee…” Dat zegt Peggy, in mei. “Ik lach wel op de foto, maar niet van harte… Ik ben jong en heb twee mooie kindjes die ik toch echt wil zien opgroeien en waar ik lekker mee wil spelen, rennen en stoeien!”

peggy-van-dijk

“Ik voel me goed!” Zegt Peggy nu, begin 2013. “Ik lach en ik ben trots én tevreden met het resultaat. Na ruim een jaar begeleiding ben ik 35 kilo afgevallen! InfraLigne heeft me door de pieken en dalen heen geholpen.”

Lees het hele verhaal van Peggy van Dijk:
“Het is april of mei… Reclamespotjes van het programma ‘Obese’ zijn erg aanwezig op TV. Ik kan er niet omheen en ik voel me er ongemakkelijk bij. Niet dat het bij al zó erg is, maar met een BMI van tegen de 38 zit ik er aardig dicht in de buurt.

Ik ben er klaar mee, besluit ik. Ik ben jong en heb 2 mooie kindjes die ik toch echt wil zien opgroeien en waar ik lekker mee wil spelen, rennen en stoeien. Dat gaat nu ook wel, maar ik weet dat het beter kan. In mei 2011 zet ik de knop om en begin ik met gezonder eten, ‘s avonds geen zakken chips en hele repen chocolade meer maar een bakje yoghurt of kwark en soms om mezelf te verwennen een beschuitje met jam. Het gaat goed, zelfs tijdens de vakantie in juni kom ik niet aan en in september ben ik al 11 kilo kwijt! Maar dan wordt het moeilijk en ik blijf hangen op 11 kilo. Op dat moment lees ik advertenties van Infraligne. Zal ik?

Ja. Ik maak een afspraak en wordt gewogen en gemeten en mag een proefles meedoen. Het ziet er zo makkelijk uit maar sommige oefeningen zijn best zwaar. Het gaat met pieken en dalen, soms val ik veel af en soms kom ik wat bij, maar uiteindelijk bereik ik mijn streefgewicht. Het gaat zelf zo vlot dat ik het idee heb dat er nog 10 kilo af te krijgen is, maar ai, dat valt tegen en ik blijf weer hangen.

Wat nu, ben ik tevreden? Ja, ik ben trots op wat ik bereikt heb, totaal al 23 kilo kwijt, maar ik ben nog niet helemaal tevreden. Na wat wikken en wegen start ik met een speciaal voedingsprogramma. Na een duidelijke uitleg van het team bij InfraLigne ga ik naar huis. Het resultaat mag er zijn, ik val in 7 weken nog eens 10 kilo af. Nu kan ik met recht zeggen dat ik trots én tevreden ben met het resultaat. Ik voel me goed. Ik heb al mijn oude kleren opgeruimd en een hele nieuwe wintergarderobe gekocht met allemaal leuke shirtjes, broeken en jasjes, mijn kast is gewoon een feest om open te doen met zoveel vrolijke kleuren.

De persoonlijke begeleiding van InfraLigne is wat mij door de pieken en dalen heen heeft geholpen. Er is altijd tijd voor een praatje en ook als het even niet gaat zoals je witl dan staan ze kaar met tips en adviezen. Ze denken mee hoe de aanpassingen in jouw dagprogramma en eetpatroon passen. Ik ben nu wel op mijn streefgewicht maar ik blijf gezellig sporten bij InfraLigne. Het kost me maar een half uurtje tijd per keer en ik heb een stok achter de deur om niet weer aan te komen. Team InfraLigne, bedankt!”

Lees meer ervaringen over afslanken bij InfraLigne.