Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Sylvia Laenen

Ervaringen afslanken bij InfraLigne: Sylvia Laenen

In december ben ik samen met mijn vriendin Angelique begonnen met sporten bij InfraLigne. We zijn bij InfraLigne terechtgekomen via de Ladiesnight van Intratuin waar wij allebei 5 gratis sessies hadden gewonnen.

Voorheen deden we samen aan hardlopen, 2x per week. Aangezien dit midden in de winter was en wij vaak niet konden rennen i.v.m. slecht weer, leek ons dit wel een ideale oplossing. Op dat moment woog ik 82,5 kg en was dus veel te zwaar.

Bij InfraLigne konden we volstaan met 2x per week een half uur sporten in de warmtecabines en daarbij werd ons ook geadviseerd een dagboekje invullen om een beter eetpatroon te krijgen. We waren allebei heel erg gemotiveerd en wilden er graag mee verder gaan. Na 20 sessies was mijn gewicht al gezakt naar 75 kg. Mijn streefgewicht dat ik had opgegeven was 72 kg, dus er moesten nog minimaal 3 kg vanaf.

sylvia laenen

We zijn toen gewoon blijven door sporten en nu op dit moment weeg ik 66,5 kg en ben ik in totaal 113 cm kwijt. Ik had kledingmaat 44 en heb nu maat 36. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat en trots op mezelf dat ik dit heb bereikt en wil dit ook absoluut zo houden. Daarom heb ik nu een jaarabonnement genomen.

Door te gaan sporten voel ik me ook veel fitter en het is trouwens ook nog eens heel gezellig. Iedere keer als we gaan worden we ook gewogen en dat stimuleert je om op je gewicht te blijven letten. Zeker ga ik nu ook wel eens een keertje buiten mijn boekje, maar door te blijven sporten is dat gelukkig mogelijk. Verder is mijn huid ook veel strakker geworden.

Mijn vriendin Angelique en mijn man hebben mij hier ook enorm bij gesteund. Zonder hen had ik het allang opgegeven. Verder wil ik alle dames van InfraLigne ontzettend bedanken voor alle steun, lieve woordjes en complimenten die ik van hun kreeg. Jullie zijn een geweldig team!

Lees ook andere ervaringen over afslanken bij InfraLigne.