Winterse Caesarsalade

Winterse Caesarsalade

Ingrediënten voor 4 personen 

400 g kipfilets
500 g krielaardappelen
1 middelgrote rode ui
1/2 pompoen
1 pastinaak
200 g spruitjes
200 g spinazie
3 walnoten
2 eetlepels olijfolie
Rozemarijn
Tijm
Peterselie
Peper en zout


Bereidingswijze

Hak de rode ui fijn en snij de pompoen en pastinaak in kleine blokjes. Verhit een pan met 2 eetlepels olijfolie en stoof de rode ui, pompoen, pastinaak en spruitjes tot ze gaar zijn. Breng op smaak met rozemarijn, tijm, peper en zout. Leg de kipfilets op de grill, kruid met peper en zout, tot de kip gaar is. Snij de kip in kleine blokjes.

Breng een kom met water aan de kook en kook de krielaardappelen tot ze gaar zijn.

Hak de walnoten fijn. Meng de gestoofde groentjes, blokjes kip en krielaardappelen door elkaar.

Was en verdeel de spinazie over de 4 borden. Voeg de groentjes, kip en krielaardappelen toe. Werk af met de fijngehakte walnoten en peterselie.
 

Voedingswaarde per persoon: 425 Kcal

Laat een reactie achter