HERFSTACTIE 2019

afslanken op maat? start met infraligne

Wanneer de zon haar kracht verliest, gaat vaak ook je motivatie om fit te blijven op een lager pitje staan. Nochtans is het belangrijk om ook in de herfst je gezondheid op peil te houden. Daarom houden wij in onze studio’s een warm plekje voor je vrij, waar je in een gezellige sfeer aan je figuur kunt werken.

Teken je voor onze herfstactie in van 7 t.e.m. 20 oktober? Dan krijg je 50 euro korting*

Maak vandaag al een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse om te ontdekken wat InfraLigne voor jou kan betekenen, en schiet vanaf 5 oktober uit de startblokken.

*€ 320,- i.p.v. € 370,- voor 20 adviesbeurten, van 7 t.e.m. 20 oktober 2019 voor iedere (her)starter, niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 promotie per advieskuur.

5 redenen om te sporten in de herfst

Met de start van de herfst is het seizoen van fleecedekentjes, warme kopjes thee en dikke truien weer aangebroken. Helaas is dit ook een periode waarin je minder gemotiveerd bent om gezond te eten en voldoende te bewegen. Het is nochtans jammer om je gezonde levensstijl samen met je tuinmeubelen op te bergen. De komende maanden zijn namelijk uitermate geschikt om je lichaam in topvorm te krijgen.

Lees hier waarom je sporten in de herfst niet mag opgeven