In de loop der jaren ben ik kilo’s bijgekomen: welgeteld 10 kilo over 8 jaar. Mede door medicijngebruik (prednison en betablokkers).

Vroeger was ik erg fanatiek met sporten, ik deed 4 à 5 dagen per week aan sport en ik gaf zelfs spinningles.

Doordat ik niet meer kon sporten i.v.m hartklachten/ablatie ben ik ook ongezonder gaan eten. Even snel een pizza ingooien na het werk, heel veel pasta’s, weinig fruit en waterdrinken heel zelden.

Ik bleef er in hangen en werd steeds gemakkelijker met eten, had ook helemaal geen energie meer. Ik voelde me heel slecht in mijn vel, had de kracht niet om te gaan lijnen of te gaan sporten.

Afgelopen kerst ging bij mij een knopje om: ik wilde weer aan de slag met sporten en gezonder eten!

Ik kwam heel vaak bij InfraLigne langs (in de buurt waar mijn ouders wonen) en ben gaan bellen voor meer info. Ik werd heel goed te woord gestaan aan de telefoon en maakte meteen een afspraak.

2 Januari kon ik terecht voor een proefles en een gesprek. Ik schrok heel erg van mijn gewicht. Tijdens de intake was ik 73,3 kilo. Aangezien ik 1.65 lang ben was mijn BMI 27,2: niet goed dus.

Tijdens het gesprek voelde ik me meteen op mijn gemak ik zag het helemaal zitten. Mijn streefgewicht was 65 kilo en 52 cm moest ik kwijt over het hele lichaam.

Ik kreeg een boekje mee waar ik alles in bijhield wat ik op een dag at en dronk. Het sporten ging me heel goed af en het eten ook. Ik was veel bewuster bezig met mijn eten en drinken.

Ik ging 3 à 4 keer in de week sporten, dat deed ik met alle plezier en nog natuurlijk. De eerste week was ik al 2 kilo’s kwijt en dat gaf me natuurlijk extra kracht om door te zetten.

Nu 7 maanden later ben ik 10 kilo kwijt en 60 cm!!! Ik ben super trots op mijn eigen, ik voel me heel goed en heb weer energie.

En niet te vergeten: InfraLigne is een echte aanrader, het is heel gezellig, een heel goede begeleiding, het zijn echte toppers.

Ik ben ook van plan nog heel lang te blijven sporten bij InfraLigne.

Mijn dank is enorm groot dikke pluim.

Anja.