Beste dames van Infra-Ligne Margraten,

In het succesverhaal van mijn geslaagde lijnsverbetering (op mijn 73ste levensjaar) wil ik jullie…

“…zeer persoonlijk danken voor het grote aandeel dat jullie hebben gehad in dit Infra-Ligne programma.”

Immers, de vriendelijkheid, vanzelfsprekendheid en de zeer persoonlijke aandacht, die ieder van jullie steeds aan alle deelneemsters geven, heb ik als bijzonder aanmoedigend ervaren. Steeds weer word met een vrolijk gezicht, al was het voor de zoveelste keer, een oefening voorgedaan alsof het voor de eerste keer was.

Zo kon ik dan week na week vaststellen dat ik in gewicht afnam en dat de weegschaal geleidelijk van 65,3 kg uiteindelijk 58,8 aanwees.

  • Zeg maar: 6,5 kg die er bijna ongemerkt afgingen.

Ik had me als doel gesteld tot 60 kg te geraken. Dus heb ik, wat dat betreft, alle reden om meer dan tevreden te zijn. Maar wat me nog het meest verheugt is de cm-afname:

  • Bovenwijdte; 11 cm, Maag; 8cm, Taille; 7 cm, Buik; 8 cm.

Het scheelt ruim een hele maat in de kleding. En dat op mijn leeftijd!

Nu ga ik aan mijn gratis- toe gift- beurten beginnen. Ik hoop hierdoor het goede resultaat te consolideren en met de goede adviezen voor eten en drinken, hoop ik blijvend van dit Infra-Ligne –succes te genieten. Anja, Lilian, Veronique en Jolanda, nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie hulp en steun.

Ik wens jullie ook met de andere deelneemsters minstens evenveel succes!

Anna.