InfraLigne: Part 2

Mijn naam is Anouk Laheij en ik ben 34 jaar oud. Bijna 6 jaar geleden ben ik bij InfraLigne gestart. Drie maanden na mijn bevalling van onze zoon Yarno, stond de weegschaal nog steeds op 97 kilo…

Dit kon zo niet blijven. Ik wilde een gezonde moeder zijn die samen met haar zoon kon wandelen, fietsen en misschien straks wel voetballen! Het sporten bij InfraLigne sprak mij direct aan. Een half uur in de cabine was prima te doen samen met mijn zoontje in de Maxi-Cosi naast me.

Het voedingsadvies en de wekelijkse weegmomenten bleken direct resultaat te boeken. Ik viel af! Geleidelijk kwam ik terug in vorm en ongeveer een jaar na mijn start zat ik terug op mijn gewicht. Om in vorm te blijven bleef ik een keer per week sporten bij InfraLigne en die weegschaal is voor mij echt een stok achter de deur!

Toen ik 2 jaar geleden in verwachting was van onze tweede zoon, ben ik gestopt met sporten. En ook na de bevalling van Roan stond de weegschaal weer op 98 kilo. Terug bij af dacht ik…

Maar vol goede moed toch weer begonnen bij InfraLigne. Alleen was ik deze keer wel een stuk sceptischer. Ik was nog steeds blijven eten zoals mij geadviseerd was (mager broodbeleg, gezonde tussendoortjes, water drinken, enz.) Daar viel naar mijn idee dus geen winst meer in te behalen.

Zou het dan echt lukken door alleen weer opnieuw te gaan sporten?

Mijn doel was om op de eerste verjaardag van mijn zoon terug op mijn streefgewicht van 80 kilo te zitten, en dat is gelukt! En nu, nog 6 maanden later, weeg ik al geruime tijd 76 kilo!

Ik voel me goed, heb een hele nieuwe garderobe kunnen aanschaffen ? en kan op dit moment ook wel weer eens lekker zondigen met een groot stuk chocolade.

Dit moet kunnen en zo hou ik het vol, mede dankzij de dames van InfraLigne!