“INFRALIGNE IS MIJN RUGTHERAPIE”

Door ernstige rugklachten zette Barbra het merendeel van haar sportieve activiteiten verplicht op een zijspoor. Al snel kwamen er enkele kilootjes bij. Gelukkig wist een vriendin raad met Barbra’s probleem: “Ze vertelde me dat InfraLigne met aangepaste oefeningen voor de rug werkt. Net wat ik nodig had dus.”

De liggende oefeningen in onze infraroodcabines zijn voor Barbra gemakkelijk vol te houden: “Ik gebruik een kussen om mijn rug minder te belasten en mijn bekken te kantelen. Is er toch een oefening waar ik me niet comfortabel bij voel, dan vervangt de coach die meteen.”

Zolang Barbra’s buik- en rugspieren voldoende getraind zijn, blijven de rugklachten achterwege: “Toen ik een jaar geleden een korte ‘zomerpauze’ nam, voelde ik mijn spieren meteen verslappen. Bij het heropstarten van mijn oefeningen kreeg ik alles snel weer onder controle.” Ook haar gewichtsverlies speelt een belangrijke rol: “Dankzij InfraLigne verloor ik 16,5 kilo. Mijn rug wordt nu dus een stuk minder belast.”

Ook last van je rug? Dankzij InfraLigne hoef je sport niet op te geven. Vraag meer info aan de coaches in een studio bij jou in de buurt

Barbra Demedst

Resultaat: 16,5 kg en 85 cm in omvang verloren