Te gênant voor woorden ….
Door de positieve resultaten van mijn afslanken bij Infraligne, realiseer ik mij des temeer in welke schaamtevolle, vervelende maar ook hilarische situaties ik mij door mijn overgewicht soms heb bevonden.

Zo is menig stoel onder mijn gewicht bezweken, braken de spaken van mijn fiets keer op keer als luciferhoutjes af, reparaties hebben me een klein vermogen gekost.

Aanvankelijk was ik zelfs te zwaar voor de weegschaal van mijn huisarts.

Maar het meest beschamende dat mij is overkomen, was dat mijn specialist zelfs heeft overwogen om van mij een mri-scan bij een diergeneeskundige faculteit te laten maken. Binnen de regio paste ik vanwege mijn omvang in geen enkel scanapparaat. Ook kon een operatie onder narcose niet doorgaan omdat de operatietafel niet op mijn gewicht berekend was.

Inmiddels ben ik door de begeleiding en trainingen van Infraligne al veel van mijn overtollige kilo’s kwijt geraakt. Ik ben dermate veel afgevallen dat bij een eventueel scanonderzoek of bij een operatie, er nu niet meer naar een creatieve oplossing gezocht hoeft te worden. Bovendien kan elke personenweegschaal zonder problemen mijn gewicht nu wel aan.