15 AUGUSTUS 2014
Obese in de polder.
Regelmatig werd mij gevraagd waarom ik mij niet voor het tv programma Obese op gaf. Feitelijk zei men dat ik eigenlijk veel te zwaar woog, ook mijn kinderen maakten zich zorgen over mijn gezondheid.
De gevolgen van mijn overgewicht diende zich dit jaar aan in de negatieve uitslag van een bloedonderzoek. Hierdoor werd er een knop in m’n denken omgezet en raakte ik gemotiveerd om niet langer de weg van de minste weerstand te bewandelen. Allerlei mitsen en maren stonden mijn motivatie om daadwerkelijk iets aan mijn overgewicht te doen in de weg. Door het tv programma had ik de indruk dat ik met mijn obesitas uitsluitend door extreme inspanning, trainingen en dieet als in het programma af kon vallen.
Niets is echter minder waar, de sfeer, motivatie en support van InfraLigne bewijzen dat men ook in een leuke en motiverende omgeving een perfect afslank resultaat kan bereiken.

groet,

Hennie