22 AUGUSTUS 2014
Met z’n vieren (Rhodé, Sherida, Anthonette, Hennie) volgen we bij InfraLigne het “Lekker licht in 6 maanden” programma. Aanvankelijk durfde ik voor mijzelf nog geen doel te stellen. In het verleden bleek afvallen vaak lastig te zijn, het jojo-effect was voor mij een bekend begrip. Misschien lag ik de lat zelf te hoog, maar mede door InfraLigne ben ik op dit moment al veel kilo’s afgevallen en heb ik een gewicht dat ik deze “eeuw” nog niet eerder bereikt hebt.
Ik ben met enige reserve voorzichtig aan het afslanken begonnen.
Inmiddels heb ik ondervonden dat de InfraLigne trainingen en support daadwerkelijk effect hebben. De kilo’s aan overgewicht smelten wekelijks weg.
Door het positieve resultaat ben ik bewust met voeding bezig en val ik zonder hongergevoel af. Eigenlijk eet ik alles nog, maar in aangepaste verhoudingen. Ik let vooral op koolhydraten en vetten en eet behoorlijk veel groenten. Ik was nooit een grote fruit eter maar ook dat is veranderd. Inmiddels maken o.a. appels, aardbeien, sinasappels, framboosjes, kiwi’s, meloen, augurken en komkommer een vast onderdeel van mijn voedingspatroon uit.

groet,

Hennie