Blog van Hennie bij InfraLigne (deel8)

Soms zit iets mee en een andere keer zit het tegen, zo ook met afvallen …..

Ik zal je de details besparen, maar door omstandigheden heb ik een bijna letterlijk “zware” week achter me liggen. En een zwak punt van mij is dat stress vraatzucht bij me oproept, iets dat normaal gesproken niet in een afslankschema past.
Maar door de support van Infraligne heb ik niet naar de gebruikelijke koek, snoep of vette snacks gegrepen. Buiten een “gezonde” extra boterham heb ik deze week mijn tanden ook in veel extra fruit gezet, met name appels ontkwamen niet aan mijn (tijdelijke) vraatzucht.

Door de coaching van Infraligne heb ik geprobeerd de reeds ingezette “lijn” om mijn vele kilootjes aan ballast kwijt te raken vast te houden, zo ontdekte ik het belang van een goede begeleiding.
Het resultaat van de weegschaal vond ik in eerste instantie zelf iets tegenvallen, maar bij een nadere analyse van de cijfers door Infraligne bleek ik wel degelijk een positief resultaat te hebben behaald.
Door de trainingen is vet omgezet in spierweefsel en is mijn metabolische leeftijd met 11 jaar gedaald. Dit is de leeftijd die aangeeft hoe het met je verbranding is gesteld.

In korte tijd vele jaren jonger worden is toch niet verkeerd. Ik ging ervan uit dat zoiets alleen in films kon, niet dus ……………….. ook bij infraligne!

Wil je nog meer getuigenissen lezen van Hennie?

Hennie houd voor InfraLigne 6 maanden lang een dag/week boek bij in de vorm van een blog over zijn bevindingen bij InfraLigne.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er soms ook lastige weken om je aan het gezonde eetpatroon te houden, maar  de coaches van InfraLigne blijven je volgen en sturen naar een gezond en verantwoord eetpatroon.

Ga jij er ook voor?

Schrijf je nu in voor een gratis intake en proefles en kijk wat InfraLigne voor jou kan betekenen!