Hennie’s schoenen zijn te groot…

Niet alleen in tijden van crisis moet de broekriem aangehaald worden, maar door mijn trainingen bij Infraligne heb ik afgelopen maand bijna wekelijks mijn broekriem kleiner moeten maken. Zo heb ik in relatief korte tijd mijn gesp 5 gaatjes op moeten schuiven. Als ik tot het (laatste) gaatje door wil gaan, heb ik er nog slechts één te gaan en zal ik m’n doel snel bereikt hebben. Maar mijn einddoel ligt zeker niet bij het laatste gaatje, daarom zal ik er binnenkort gaatjes bij moeten gaan prikken.

Maar buiten het aanhalen van de broekriem heb ik onlangs ook de gespen van mijn sandalen moeten verzetten. Ik leef niet meer op te grote voet, want ook de gespen van mijn schoeisel heb ik drie gaatjes kleiner gezet. Het verbaast me dat het afvallen een zo aanzienlijk effect op mijn voeten gehad heeft. En het zit er “dik” in dat ik met de support van InfraLigne tot aan het (laatste) gaatje (en verder) door zal gaan.

Het belangrijkste van afvallen is het om gemotiveerd te blijven en als deelnemers aan het “lekker ligt in 6 maanden ” programma, steunen we elkaar niet voor niets van dik tot dun …

Wil jij ook net als Hennie  tot het Laatste gaatje doorgaan,

met professionele begeleiding in je beweeg en voedings patroon neem dan nu contact op met een InfraLigne studio in jouw buurt.

Bij InfraLigne beweeg je in keramische infrarood cabines, die er voor zorgen dat je lichaam sneller in de vetverbranding komt. Deze keramische infrarood zorgt voor een diepte warming en niet voor een omgevingswarmte wat het aangenaam maakt om in de InfraLigne cabine te bewegen.Deze warmte zorgt ervoor dat je geen warming up nodig heeft en dat de spieren steeds dezelfde constante temperatuur houden, dit voorkomt spierpijn.

Een  sessie van 30 minuten zorgt voor een calorieverbranding die gelijk is aan die van een looptraining van 12 kilometer. Daarnaast ontvang je een gewaarborgde centimetergarantie!

Bij InfraLigne kunt u altijd terecht voor een gratis intake en vrijblijvende proefles!