Even voorstellen….

Ik ben Hennie van der Laan,

In de loop der jaren is mijn gewicht en omvang behoorlijk toegenomen.

stap voor stap kwamen de kilootjes erbij. inmiddels hebben zich door mijn overgewicht allerlei kwalen en aandoeningen ontwikkelt (o.a versleten gewrichten en diabetes). Deze ongemakken veroorzaken een rem op mijn sociaal functioneren.

Zo is leuke kleding aanschaffen geen vanzelfsprekendheid meer, maar ook  aan allerlei activiteiten kunnen deelnemen wordt door mijn overgewicht behoorlijk beperkt. In de loop der jaren heb ik van alles geprobeerd om mijn overgewicht terug te dringen. Shakekuren, diëtisten,sportschool, dieetclub,Sonja en Montiac hebben slechts tot een zeer beperkt kortstondig resultaat geleid. Het jojo-effect was zeker ook op mij van toepassing.

Het kwijtraken van mijn overgewicht was een eenzame strijd.

Omdat de intensieve individuele begeleiding en trainingen van InfraLigne mij zeer aanspraken heb ik mij bij InfraLigne aangemeld. Want in de loop der jaren heb ik wel ontdekt dat afvallen meer is dan alleen het wijzigen van een diepgeworteld voedingspatroon. Ik hoop met de support van InfraLigne weer een gezonder gewicht terug te kunnen krijgen, zodat ik ook “normaal”kleding kan kopen en weer aan allerlei activiteiten deel kan nemen zonder daarbij door mijn beperkte mobiliteit ten gevolge van mijn overgewicht gehinderd te worden.

ik hoop dat ik jullie met mijn blog kan inspireren en motiveren om ook deze weg in te slaan.

Met vriendelijke groet,

Hennie