Ik ben Claudia Marell, woonachtig samen met mijn man en 3 kindjes in Wijlre. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam bij InfraLigne Margraten/Maastricht. Ik zit al 17 jaar in dit vak en vind het nog steeds leuk om mensen te motiveren. Vooral omdat ik zelf ook 15 kilo ben afgevallen door het sporten in de verwarmde cabines in combinatie met PowerSlim, dat ook verkrijgbaar is in onze studio’s.

Elke zwangerschap kwam ik ruim 20 kilo bij. De eerste twee zwangerschappen gingen de kilo’s er redelijk snel vanaf, maar na mijn laatste zwangerschap lukte het maar niet. Ik had meer nodig dan alleen maar op mijn voeding te letten.

Toen ben ik me gaan verdiepen in PowerSlim en stond versteld van het grote assortiment. Ik dacht: ‘Dat wil ik eens proberen’. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kreeg uitgebreide informatie tijdens een vrijblijvende intake en ben vervolgens enthousiast gestart.

Voor mij was het belangrijk om met het gezin te kunnen mee eten zodat de kids niet zagen dat mama was aan het lijnen. Ik wil ze graag een gezonde en goede voeding mee geven. Power Slim heeft b.v. pasta’s, die ik dan at in plaats van de normale pasta voor de rest van het gezin. De groente en vlees blijft dan voor iedereen hetzelfde. Alleen kreeg ik hierdoor véél minder koolhydraten binnen en veel meer eiwitten. En dat is dé combinatie voor snel afvallen en slank blijven, omdat je op deze manier je vetreserves wegwerkt en je spiermassa behoudt en zelfs verder opbouwt.

In korte tijd veel afvallen en toch heerlijk kunnen eten. Wat willen we nog meer?

Dit is een voorbeeld van wat ik met PowerSlim op een dag at:

‘s Morgens 3 toast met light smeerkaas en komkommer. Tussendoor een kleine brownie of ander tussendoortje. Er zijn ook heel veel producten, die makkelijk mee te nemen zijn naar werk of voor onderweg.

‘s Middags 2 sneden lijnzaadbrood met rookvlees of ham en tomaat. Tussendoor ‘s middags lekker bij een kop koffie mokka wafels (smaakt naar penny wafel en dat was mijn grote favoriet) Of bijvoorbeeld een lekker soepje tussendoor.

‘s Avonds maakte ik onder andere een lekker stuk vlees of vis met groente en een heerlijke salade. De aardappels miste ik totaal niet. Tussendoor voor ‘s avonds op de bank had ik nog heerlijke zoutjes waarop ik me elke keer enorm op verheugde. Natuurlijk zijn hier door het grote assortiment vele variaties op mogelijk.

Nou zeg eens of dit lijnen is??? Nee!!! Voor mij totaal niet. En vooral na de eerste keer wegen, na een week, was ik al 4 kilo kwijt. Wauw, ik was helemaal verbaasd, want ik had totaal geen honger gevoel. Heb het uiteindelijk 6 weken gedaan en ben 15 kilo afgevallen! En echt zonder enige moeite.

Ik doe het af en toe nog een paar dagen om op gewicht te blijven en eerlijk gezegd ook omdat ik het zo lekker vind. PowerSlim in combinatie met 2x per week InfraLigne is het voor mij helemaal, ik raad het daarom ook iedereen aan, die snel en doeltreffend wil afvallen.

In korte tijd veel afvallen en toch heerlijk kunnen eten. Wat willen we nog meer?!?!

Graag begeleid ik jullie naar een heerlijke, slanke zomer!

Groetjes,

Claudia