Ingrediënten voor 4 personen 

500g vastkokende aardappelen
1 bloemkool
4 tomaten
2 el milde Indiase currypasta
½ tuinkruidenbouillontablet vetarm
250ml water
4 eieren
2tl komijnzaadjes/poeder
150g Griekse yoghurt 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes.

Verwarm de currypasta in de wok en voeg de aardappelen, bloemkool en tomaten toe.

Laat het geheel 2-3 min bakken. Voeg het water en bouillonblokje toe en laat 20 min. zachtjes sudderen tot de groenten gaar zijn.

Kook ondertussen de eieren 8 min hard, laat schrikken, pel en halveer ze.

Rooster de komijnzaadjes zonder vetstof tot ze geuren. Het poeder kan je zo gebruiken.

Schep de curry in diepe borden. Schik de gekookte eieren over de curry. Serveer de yoghurt in een apart schaaltje met de komijnzaadjes/poeder erover.

Voedingswaarde per persoon: 295 Kcal – 15g EW – 30g KH – 11g V (4vvz)