Danielle (40jr) te Margraten: resultaat -7,5 kg en 39cm in 20 beurten.

Na mijn eerste zwangerschap waren mijn overtollige kilootjes er na een Sonja Bakker kuurtje vrij snel weer af, maar helaas na mijn tweede zwangerschap wilde het maar niet lukken.

Door de extra drukte en hectiek en gebrek aan zelfdiscipline bleven de laatste kilo’s er aan zitten en mijn ‘flubberbuik’ wilde ondanks het sporten in de sportschool maar niet strakker worden.

Na het bekijken van de vakantiefoto’s afgelopen zomer was ik er echt klaar mee -> werk aan de winkel! Na aanvankelijk enige aarzeling besloot ik toch een afslankprogramma van 20 beurten te volgen bij InfraLigne. En met resultaat!

Mijn succesformule; Het opnieuw aanleren van een ‘normaal & gezond’ eetpatroon (vast ritme, verantwoorde porties en gezonde tussendoortjes), waarin op een positieve manier werd bijgestuurd en waarop, voor mij heel belangrijk, werd gecontroleerd (de bekende stok achter de deur!). Daarnaast kostte het mij maar 2x per week een half uurtje sporten, wat gemakkelijk in te passen was in mijn drukke agenda.

Mijn doelstelling, minimaal de 70kg bereiken en vooral weg met het buikje en de zijwangen, heb ik (ruimschoots) bereikt, maar liefst twee confectiematen minder. Maar het belangrijkste… ->

“…ik voel me weer lekker in mijn eigen lijf en durf weer met trots in een spiegel te kijken.”

Danielle