BERICHTJE VAN RHODÈ…

Hallo, daar ben ik weer. Schandalig hoe lang dat geduurd heeft. Wat overigens niet betekent dat het niet goed gaat. Integendeel! Ik voel me fitter dan ooit. Traplopen, rennen, bukken en door mijn knieën gaan gaat een stuk makkelijker dan voorheen.

Ook voel ik me zelfverzekerder en vrouwelijker. Inmiddels heb ik 15 procent minder overgewicht dan aan het begin. Twee keer per week sporten in de cabine bij InfraLigne zorgt dus echt voor resultaat.
Naast het bewegen is ook discipline en vertrouwen belangrijk.

De ene week ben ik dolgelukkig met het resultaat, de andere week ben ik zwaar teleurgesteld. Want niet elke week val ik evenveel af. Soms baal ik enorm als ik zie dat mijn spiermassa sneller is toegenomen dan mijn vet is afgenomen. Maar dit schijnt goed te zijn, al kan ik dat moeilijk geloven (helemaal nog niet).

Maar ik ben nog steeds op de goede weg. Ik heb hier nu een tas vol kleding staan die mij inmiddels te groot is. Ik kijk enorm uit naar het moment dat ik een compleet nieuwe garderobe kan aanschaffen. Maar eerst nog wat extra kilo’s kwijtraken. En wat kijk ik daarnaar uit!

Miranda, wat je voor me doet betekent onwijs veel voor mij! Dankjewel!
*zingt:*
Welkom, welkom bij InfraLigne.
Welkom, welkom, wat hebben we plezier.
Welkom, welkom bij InfraLigne.
Afvallen doe je hier.

Oja, zoals Hennie zegt: we steunen elkaar van dik naar dun(ner)…