Ingrediënten voor 4 personen

 

400 g fillet van konijn

3 little gems (mini romeinse sla)

2 rode uien

2 gele paprika’s

2 tl oregano

50 g grana padano gemalen

4 el olijfolie extra vierge

4 tl mosterd

3 tl ciderazijn

Peper en zout

 

 

 

Bereidingswijze

 

Snijd de uien in dunne halve ringen, snijd de little gems klein en de paprika in blokjes. Snijd de konijn in stukken van +-4 cm.

Doe de grana padano in een saladekom en voeg er 2 el olijfolie, 4 tl mosterd, 3 tl ciderazijn, 6 el water, peper en zout aan toe. Meng alles goed.

Voeg de fijn gesneden gems en de helft van de rode ui er bij.

Doe 1 el olijfolie in een wok en bak de paprika met 2 tl oregano en de overige ui gedurende 3 à 4 minuten op een matig vuur.

Voeg toe aan de salade.

Doe 1 el olijfolie in dezelfde wok en bak de stukjes konijn gedurende 6 à 8 minuten.

Voeg daarna toe aan de saladekom en meng alles goed.

Kruid naar smaak bij met peper en zout.

Serveer het gerecht met rijst of couscous.

 

Voedingswaarde per portie: 380 kcal (520 kcal met 100 g gekookte bruine rijst)

Je vindt alle recepten op https://www.infraligne.nl