Ingrediënten voor 4 personen

320 g wortels
480 g courgettes
200 g prei
160 g champignons
60 g ui
280 g tofu
12 g knoflook
16 g rijstwijn
160 g filodeeg
Een snuifje peper
160 g ongekookte volkoren spaghetti
24 g olijfolie

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 200°. Was de groenten. Snij de wortelen en courgettes in fijne stukjes. Snij de prij in fijne reepjes. Snij de champignons in stukken. Snipper de ui fijn. Snij de tofu in blokjes.
Pers de knoflookteentjes en meng ze met de rijstwijn.
Stoof de groenten in de olijfolie, samen met het mengsel van rijstwijn en een beetje water.
Leg telkens 2 blaadjes filodeeg op elkaar en verdeel de groenten en de tofustukjes over de blaadjes. Kruid met peper. Vouw de pakjes naar keuze. Houd ze dicht met een houten knijper. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze bruin in de oven.
Kook de deegwaren.
Dien de pakketjes op met de deegwaren.

Voedingswaarde per portie:

452 kcal
19,5 g eiwitten
14,2 g vetten
59,6 g koolhydraten