JE EIGEN INFRALIGNE STUDIO

Je eigen InfraLigne studio? Lees onderstaand meer over de mogelijkheden.

AANGENAAM

Wij zijn InfraLigne Nederland van InfraLigne fit- en gezondheidscentrum, de grootste franchiseorganisatie in afslankstudio’s  van de Benelux. Met 35 vestigingen in België groeit onze aantoonbaar succesvolle formule nu ook in Nederland. Daarom willen we heel graag met jou in gesprek!

WIJ ZIJN

Een ijzersterke franchiseformule met een gezonde groeiambitie. En groeien, dat doe je samen! Onze 4 studio’s in Maastricht, MargratenWaalwijk en Breda bewijzen ook in economisch moeilijke tijden succesvol te zijn. Al in het eerste jaar na de start!

InfraLigne is veel meer dan een afslankstudio! Klanten van InfraLigne worden slanker, lichter, fitter, gezonder maar vooral gelukkiger. Daar doen we het allemaal voor. Het is dankbaar werk en dat merk je ook in de studio’s; het bruist er van de energie. Lekker in je vel! Daar gaan we bij InfraLigne voor met het voltallige team van professionals. Al onze franchisenemers zijn ondernemende, energieke vrouwen tussen de 25 en 50 jaar met een positieve flow.

JIJ HEBT

Een klik met mensen (mannen en vrouwen, jong en oud) met overgewicht. Je weet hoe zij zich kunnen voelen en waar hun blokkades (kunnen) zitten. Als ‘mensenmens’ combineer je jouw warme, persoonlijke interesse met een goed gevoel voor ondernemen. Vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in sport, gewichtsbeheersing en het uiterlijk van zowel vrouwen als mannen.

Naast het vermogen ‘om-kunnen-gaan-met-mensen’ heb je ook vermogen uit eigen middelen in de vorm van spaargeld. Werk en privé kun je in onze formule goed managen. Binnen een door jou opgebouwd team verdeel je alle taken en ben je een echte studiomanager. Samenwerken is jou op het lijf geschreven. Met het door jou samengesteld team en met een part-time aan te trekken diëtiste en fysiotherapeut(e) ga je aan de slag in je eigen gebied.

SAMEN

Wij gaan jou en je teamleden waardevol ondersteunen met al onze kennis en kunde op het gebied van training, coaching en promotie. Als basis gebruik je de unieke, beproefde InfraLigne methode voor gezond afslanken. Er is voor jou voldoende ruimte om te ondernemen. Samen werken we aan een rendabele studio, op een zo kort mogelijke termijn!

Herken je jezelf in ons verhaal?

Bel even InfraLigne Nederland of stuur een mail naar info@infraligne.be