Heel langzaam sluipt het erin….dan denk je, “ach, het valt nog wel mee… “ Dan raakt de weegschaal een getal en denk je,” hmmm dit word al minder maar oké… “ En dan raakt de weegschaal een nog hoger getal en denk je bij jezelf, “maar dit is echt niet de bedoeling…”

Toevallig liep ik langs InfraLigne en zag ik alle succesverhalen op de deur en ik dacht meteen “Maar dit wil ik ook!”

Na een gratis proefles was ik verkocht. De oefeningen zijn superleuk, om de zoveel weken een nieuw programma dus saai word het nooit. De begeleiding is super, iedereen helpt je en denkt met je mee waar je tegenaan loopt en stuurt je de juiste richting op.

Na 6 weken was ik al een aantal kilo kwijt en zat ik alweer bijna op een gezond BMI.

Na 10 maanden 3x per week sporten en dankzij het invullen van het beruchte eetboekje (dan word je wel even met je neus op de feiten gedrukt, wat je allemaal naar binnen duwt op een dag) ben ik nu 11 kilo lichter en 74 cm kwijt.

Ik voel me weer lekker in mijn vel en blijf gewoon 3x per week sporten aangezien dit nu bij het ritme van de week hoort, heerlijk!

Groetjes Joyce