Ik ben Marijke, ik ben op advies van Marion komen sporten bij InfraLigne. Niet omdat ik moest afvallen maar omdat het goed is voor mijn spieren. Marion weet dat ik een spierziekte heb. Het infrarood licht in de cabines zou goed zijn voor mijn spieren. Voor dat ik bij Infraligne ben gaan sporten kon ik niet lang staan en het lopen (ik wandel iedere week een uur bij de atletiekvereniging in mijn woonplaats) ging ook steeds slechter. Als ik een dag weg ging bv. na de Efteling was dit in een rolstoel.
Ik had een zitstok ( een wandelstok die ik kon open klappen en waarop ik kon gaan zitten ), deze nam ik mee naar de stad of als ik een feestje had, ik wist dan dat ik altijd kon gaan zitten als ik wilde. Ik ben nu 3 jaar aan het sporten bij Infraligne. De rolstoel en zitstok gebruik ik niet meer.

Het afgelopen jaar heb ik tijdens mijn vakantie, een groepsreis, alles mee gedaan, of ik nu na de vuurtoren wilde op de top van een berg of de hele dag in een stad rondwandelen, het is voor mij geen probleem meer.

Bij het wandelen wordt er een paar keer per jaar op tijd gelopen 2 kilometer en dan zo snel mogelijk, voordat ik bij Infraligne sporten deed ik hier meer dan 20 minuten over. De laatste keer heb ik de 2 kilometer onder de 18 minuten gelopen.

Hierbij wil ik het InfraLigne team bedanken voor de steun en vertrouwen die ze mij de afgelopen 5 jaar hebben gegeven.

Tot volgende week

Marijke

Bekijk meer ervaringen over de werkwijze van InfraLigne.