Beste Allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Miranda Knipschild, ik ben 45 jaar en in oktober 2014 bij InfraLigne begonnen. Zoals zo velen was ik wel wat te zwaar maar het viel in mijn ogen allemaal best nog mee. Ik hield (en hou nog steeds) van een wijntje, een hapje lekker eten, snoepen en noem maar op.

In de zomer van 2014 maakte mijn lieve man een foto van mij en bij het zien van deze foto schrok ik me werkelijk een hoedje. Ik was “nogal” aangekomen het laatste jaar! Dat was voor mij het keerpunt dat er iets moest gebeuren.

Begin oktober 2014 heb ik mij ingeschreven bij InfraLigne en daar ben ik nog steeds een trouwe bezoeker van. Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen en 75 cm in omvang kwijt. Dankzij het goede eetpatroon en het twee maal per week sporten is het heel goed vol te houden en zijn je doelen goed haalbaar.

Ik ben heel blij dat ik hier aan ben begonnen want die tien kilo minder is wel heel erg fijn. Het scheelt behoorlijk in je gewrichten, de trap oplopen is een stuk prettiger en je voelt je over het algemeen een stuk fitter. Ook niet onbelangrijk: alle nieuwe kleren staan leuker en zitten prettiger.

Het fijne van InfraLigne vind ik dat je alles kunt blijven eten en dat je wordt geholpen om de juiste keuzes te maken.

Ik drink nu ook nog wel eens een wijntje en eet ook nog wel een frietje maar ga er veel bewuster mee om en kies er bewust voor om iets wel of niet te nemen. Het voordeel hiervan is dat je er ook nog veel meer van geniet als dat je dat voorheen deed.

Er staat een super gemotiveerd team voor je klaar en dat helpt wel om je doelen te bereiken. Voorlopig blijf ik nog bij InfraLigne sporten want ik heb de motivatie en spirit van het hele team nodig om mijn resultaten te behouden. Ik ben trots op mezelf maar vooral op InfraLigne want zonder dit fantastische format en de geweldige mensen hierachter had ik nooit mijn doel op deze fijne manier kunnen bereiken.

Ik hoop dat dit verhaal ook een inspiratiebron kan zijn voor degenen die ook willen afvallen en niet weten waar te beginnen. Wacht niet langer en bel gelijk voor een afspraak want bij InfraLigne gaat het zeker lukken.

Lieve mensen, bedankt!

Groetjes Miranda Knipschild