Even voorstellen,

Ik ben Sharon Knubben, 29 jaar en werk fulltime bij een cateringbedrijf in het MECC. Ik werk veel met wisselende en lange diensten.

In 2011 ging ik regelmatig fitnessen. Dat ging goed voor een driekwart jaar, totdat ik lange diensten begon te draaien en daardoor een onregelmatig eetpatroon kreeg. Van dat fitnessen kwam ook niks meer en daar ben ik vorig jaar dan maar mee gestopt.

Toen begon het… langzaam kwam ik bij, eerst 1 kilo en dat vond ik niet erg want ik dacht bij mezelf die gaat er wel weer af. Maar die ene kilo werden meerdere kilo’s.

Totdat ik vorig najaar een bruiloft had en een broek wilde aantrekken die voorheen makkelijk aanging. Nu moest ik toch op bed gaan liggen, mijn buik inhouden en met veel moeite kreeg ik mijn broek dicht. Toen vond ik dat het HOOG tijd werd om weer te sporten!!!

Een goede vriendin en een kennis sporten beide bij InfraLigne en ik heb aan hun gevraagd wat ze van InfraLigne vonden en wat de resultaten waren. Naar aanleiding van hun verhaal heb ik naar InfraLigne gebeld en meteen een afspraak gemaakt. Ik voelde me meteen op mijn gemak en het idee dat je maar een half uur hoeft te sporten vond ik erg fijn.

Ik voelde me meteen op mijn gemak en het idee dat je maar een half uur hoeft te sporten vond ik erg fijn.

In september 2012 ben ik begonnen en ik woog toen 71 kilo. In het begin gingen de centimeters er wel vanaf, maar met de kilo’s ging het niet zo snel. Dit kwam ook door mijn onregelmatig eetpatroon en mijn onregelmatige diensten. Maar ondanks dat heb ik toch een middenweg kunnen vinden en zijn nu, naast de centimeters, ook de nodige kilo’s eraf.

Het was niet altijd even makkelijk en dat is het nog steeds niet. Vooral als ik in het weekend een feestje heb gehad, dan weet ik dat ik de rest van de week goed op mijn eten moet letten.

Sharon