Ingrediënten voor 2 personen

160 gram volkorenpasta
1 blikje tonijn op water (uitlekgewicht ca. 140 gram)
1 eetlepel olijfolie
250 gram groentemix (diepvries of vers)
1 theelepel Provençaalse kruiden
1 eetlepel kappertjes
½ blik tomatenblokjes
Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Verwarm de olie in een braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten.
Voeg de blokjes tomaat, wat peper en de Provençaalse kruiden toe en warm het even mee op.
Laat de gare pasta uitlekken en schep de pasta door de groenten.
Voeg de tonijn en de kappertjes toe en verwarm het gerecht goed.

Voedingswaarde per portie:

410 kcal
30 g eiwitten
8 g vetten
55 g koolhydraten