Vegetarische wokmie

Ingrediënten voor 4 personen
• 2 groene en 2 rode paprika’s
• 40g verse gember
• 2 teentjes knoflook
• 200g champignons (of oesterzwammen)
• 1 courgette
• 300g wokmie
• 120ml water
• 2 eetlepels sojasaus
• peper en zout
• 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze

Maak alle groenten schoon. Snijd de paprika’s in reepjes, de champignons in schijfjes en de courgette in stukjes. Snijd de gember en de knoflook zeer fijn.
Neem een wokpan en wok alle voorgaande ingrediënten in de bak vloeistof. Voeg na 10 minuten de wokmie, het water en de sojasaus toe. Laat nog 10 minuten al roerend garen en voeg peper en zout toe naar smaak.

Voedingswaarde per portie

• 326 kcal per persoon
• 77 kcal/100g
• 3 g eiwitten/100g
• <1 g vet/100g
• 15.6 g koolhydraten/100g