Ingrediënten voor 4 personen

 

600 g visfilet (Heek of zeebaars of..)

600 g vastkokende aardappelen

2 rode paprika’s

2 bosjes radijzen

1 bosje lente-ui of +/- 6 stengels

2 el olijfolie

4 tl witte wijnazijn

2 el margarine

Peper en zout

 

Bereidingswijze

 

Was de aardappelen grondig en snijd ze in parten. Kook de aardappelen gaar en giet af.

Snijd de radijsjes in kleine schijfjes, het radijsblad klein, de paprika in kleine blokjes en de lente-ui in ringen. Houd het wit en het groen gedeelte van de lente-ui apart.

Meng de radijs, het radijsblad en het groene deel van de lente-ui in een saladekom.

Doe 2 el olijfolie in een pan. Bak de paprika gedurende 6 minuten en voeg na 4 minuten het wit van de lente-ui erbij. Voeg 4 tl wijnazijn toe en breng op smaak met peper en zout.

Voeg deze groenten toe aan de saladekom en meng het goed.

Bak de visfilet in de margarine en kruid af met peper en zout.

Voeg de aardappelen als laatste toe aan de salade.

Verdeel de aardappel-radijs salade over 4 borden en serveer met de vis.

 

 

Voedingswaarde per portie (met zeebaars) : 505 kcal

 

Je vindt alle recepten op https://www.infraligne.nl