Ingrediënten voor 1 persoon

• 125 gram kabeljauw
• 1/3 wortel
• 1/3 courgette
• 3 stuks champignon
• ¼ paprika
• ¼ ui
• 100 gram knolselderij
• 100 gram aardappel
• ½ eetlepel olijfolie
• 2 eetlepels magere melk
• Tijm
• Rozemarijn
• ½ teentje knoflook
• Peper
• Nootmuskaat
Bereidingswijze

Warm de oven voor op 175°C. Was de groenten en snij ze in zeer fijne reepjes. Bestrooi 4 stukken aluminiumfolie met de olie, verdeel de groenten (behalve de knolselderij) over de folie. Leg daarop de vis, de tijm, de rozemarijn en de fijngesneden look en laat ongeveer 20 -25 minuten gaar worden in de oven op 180°C. Laat ondertussen de knolselderij en geschilde, fijngesneden aardappel gaar worden in water (+-20 min). Giet vervolgens het water af en pureer de knolselderij en aardappel, voeg de melk toe om het smeuïger te maken. Kruid af met peper en nootmuskaat.

Voedingswaarde per persoon: 378 Kcal