Volkorenpasta met kip

Ingrediënten voor 4 personen
• 350-400g Volkorenpasta
• 4 kipfilets (van ieder max 100g)
• 1 sjalot of ui naar keuze
• 1 teen knoflook
• 6 paprika’s
• peper
Bereidingswijze
Snij de paprika, haal de pitjes er uit. (ook mogelijk om de pel af te halen). Stoom deze. Stoven is ook mogelijk maar dan in olijfolie.
Kook de pasta beetgaar.
Pel en snipper de sjalot of ui en de knoflook. Fruit deze glazig in olie. Voeg de kip toe.
Snij de kip in reepjes.
Zorg dat de kip voldoende doorbakken is.
Breng de groenten op smaak met peper en zout. Meng de groenten en de kip met de pasta.
Klaar om te serveren.
Voedingswaarde per portie
• 608 kcal
• 35 g eiwitten
• 14 g suiker
• 10 g vetten (8 g onverzadigd, 2 g verzadigd)
• 9 g vezels