Afslanken onder begeleiding

Afslanken onder begeleiding

IK BEN EEN VROUW | IK BEN EEN MAN | VOOR KINDEREN

lichaamsmeting

vrouw met centimeter

Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (InfraLigne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

infrarood warmtecabines

GU4A1529

In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.

Afslanken onder begeleiding, begin met een gezonde levenswijze

Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

Zo begeleiden wij mensen die gezond willen afvallen in regio’s zoals Waalwijk, Maastricht, Margraten en Breda