FIGUURANALYSE

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

Eng? Niet echt: want al meteen kan je vooruit kijken – naar de kilo’s of de centimeters die je voor ogen hebt.

Op basis van je figuuranalyse en je doelstellingen stellen onze professionele coaches een individueel programma op, rekening houdend met je leeftijd, metabolisme, conditie, … en jouw specifieke wensen. Dat omvat een oefenprogramma op maat in de infraroodcabines, en een aanpassing aan je eetgewoontes. Uiteraard volgen we je voortgang erg nauwgezet op en passen we je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.

Bij de start krijg je onze veelgeprezen schriftelijke cm-garantie: je hoeft niet te betalen voor de centimeters die je niet kwijtspeelt. Zo zeker zijn we van het effect van onze methode!

InfraLigne Methode

BEWEGING

Vet verbranden en spieren versterken doe je via oefeningen. Elke sessie staat dus in het teken van een halfuurtje werken onder begeleiding van een bewegingscoach. Zo verbrand je heel wat calorieën per oefenbeurt, en verlies je erg snel centimeters. Uiteraard krijg je een aangepast programma op maat van je lichaam en je doelstellingen.

De infraroodcabines zijn de hoeksteen van ons bewegingsprogramma. De stralen dringen door tot in de vetlaag onder de huid en zorgen voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. Ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer waardoor je veel minder kans hebt op spierpijnen of letsels. Cellulite verbetert aanzienlijk: je huid wordt onder de infraroodstralen weer mooier, strakker én gezonder.

VOEDINGSADVIES

Om snel en blijvend kilo’s te verliezen, moet je bewegen combineren met gezond eten. Pas op: je moet niet op dieet. Maar een gezond eetschema is wél belangrijk.

Onze voedingsdeskundige overloopt met jou je eetgewoontes en stelt je een alternatief schema voor. Om je te helpen, krijg je een dagboek mee waarin je dat eetpatroon documenteert. We maken ook gebruik van de Tanita, een professionele weegschaal die naast je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet. Met die tools kunnen wij je vooruitgang goed opvolgen en de precieze oorzaken van je extra kilo’s aanpakken.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Je lichaam is bij ons in goede handen. Je bewegingscoach en je voedingsadviseur zijn echte professionals die je kuur van nabij opvolgen. Ze staan altijd klaar met advies.

Bijna net zo belangrijk als hun professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun die je van je coaches krijgt. Zij staan samen met jou te juichen bij elke nieuwe centimeter en elke halve kilo die je overwonnen hebt. Ze motiveren je om vol te houden en zorgen voor een leuke sfeer tijdens de sessies, zodat je altijd graag komt bewegen.

Uiteraard mag je hen altijd om raad vragen – ze staan steeds klaar met gepast advies.