Recepten2019-02-14T17:29:05+02:00

RECEPTEN

afslanken op maat? start met infraligne

Pastasalade met Griekse yoghurtdressing

Ingrediënten voor 2 personen 120g volkoren spirelli 2 el olijfolie 1 courgette 2 tomaten ½ rode ui 150 gram magere Griekse yoghurt 15 gram Parmezaanse kaas 1 citroen (zeste) peper en zout kruiden naar keuze   Bereidingswijze Kook de pasta gaar en laat afkoelen. Snij de courgette in blokjes en stoof samen met de versnipperde ui aan in olijfolie. Laat afkoelen en voeg bij de pasta. Hak de tomaten in stukken en voeg toe. Meng de griekse yoghurt, citroenzeste en de helft van de parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout naar smaak. Meng dit door de pasta. Werk af [...]

11 aug 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Kipfilet – champignons – paprika

Ingrediënten voor 4 personen 600g kipfilet 600g aardappelen 2 rode paprika’s 500 g champignons 200 ml lightroom (max. 5-8 %vet) 20tal kerstomaatjes Halve komkommer Klein zakje rucola Sap van halve citroen Peper en zout Komijn, koriander, paprikapoeder 2 el olie    Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de kipfilets in reepjes. Halveer de paprika’s, verwijder het steeltje, de pitten en de zaadlijsten. Blancheer de paprika’s een 5tal minuten in water. Laat ze uitlekken en snijd in blokjes. Laat de olie smelten en roerbak het kippenvlees en de champignons een 10tal minuten en kruid met [...]

04 aug 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Zalm – venkel – sinaasappel – olijven

Ingrediënten voor 4 personen  2 venkels 2 grote sinaasappels 1 rode ui 4 zalmfilets van 125 g elk Een snuifje gemalen komijn 1 handvol groene en kalamata-olijven (+/- 80g of 20 stuks) 2 el olijfolie Verse oregano, voor de afwerking Zwarte peper en Himalayazout   Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de groene stelen van de venkels, halveer en snij de venkels in plakjes van ½ cm dik. Pel de rode ui en snij in dunne plakjes. Blancheer de venkel samen met de rode ui 5 minuten in kokend gezouten water, giet af en verfris onder de koude [...]

28 jul 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Pizza – salami – amandelmeel

Ingrediënten voor 4 personen Voor de bodem 150g amandelmeel 40g fijngemalen lijnzaad 30g Parmezaanse kaas. 1tl Italiaanse kruiden. 1tl uienpoeder, 1tl knoflookpoeder ½ tl zout. 1 groot ei 60ml lauw water Voor het beleg Tomatensaus eventueel met basilicum 120g mozzarella 60g pikante salami Verse fijngesneden basilicum 1el olijfolie   Bereidingswijze Oven verwarmen op 200 graden. In een mengkom het amandelmeel, de kaas, kruiden, het lijnzaad mengen. Het ei en water toevoegen en alles goed mengen met je handen. Bekleed een pizzavorm of bakplaat met bakpapier. Druk met je handen het pizzadeeg in de vorm en maak de rand iets hoger. [...]

21 jul 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Soep – wortel – kokos – limoengras

Ingrediënten voor 6 personen 1 kg wortels 2 uien 2 el kokosolie 5 teentjes knoflook 1 tl chilipoeder 2 tl currypoeder 1 tl kurkuma 1 tl korianderpoeder 4 cm gember 1,5 liter groentebouillon 400 ml kokosmelk uit blik 2 stengels vers limoengras of 1 el gedroogd limoengras Peper en zout Topping: verse koriander, sesamzaadjes, eventueel kokosroom   Bereidingswijze Schil de wortels en uien en hak ze in blokjes. Doe wat kokosolie in een grote kookpot en doe daar de uien en de wortels bij. Stoof aan en voeg iets later de knoflook toe. Voeg nu de kruiden toe (chili, curry, [...]

14 jul 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Soep – Koolrabi

Ingrediënten voor 4 personen  3 kleine koolrabi’s 1 teentjes knoflook 1 ui 1l vetarme groentebouillon Bereidingswijze Schil de koolrabi’s en snij in blokjes. Snij vervolgens het teentjes knoflook en de ui fijn en doe alles in een pot. Overgiet met de groentebouillon en breng aan de kook. Laat vervolgens 30 à 35 minuten garen op een zacht vuur. Mix het geheel tot een gladde soep. Verdeel de soep over de 4 koppen en je kan nog garneren met een beetje fijngesneden bieslook. Voedingswaarde per persoon: 67 Kcal – 3g EW –0,4g V – 12,8g KH

10 jul 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Quinoa– kip – spinazie – munt

Ingrediënten voor 4 personen 240g quinoa (of 2 kookbuiltjes quinoa) 320g gekookte kipfilet 1 komkommer 1 ijsbergsla 2 wortels 2 appels 2 tomaten 2 rode pepers 8 takjes verse munt 80g jonge spinazie 2 limoenen 4 el Griekse yoghurt 4 kl chilisaus 1 bakje tuinkers  Bereidingswijze Kook de quinoa en giet af. Hak de komkommer, sla, wortels, appels en tomaat. Meng de gehakte groenten door de quinoa. Hak de rode pepers en versnipper de munt en spinazie. Meng de pepers, munt en spinazie door de quinoa met groenten.Schep er de yoghurt op, sprenkel het limoensap en de chilisaus er over [...]

16 jun 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Kalfslapje – asperges – knolselderpuree

Ingrediënten voor 4 personen  400g kalfslapje 400g aardappelen 200g knolselder 12 asperges 1 ajuin 250g champignons 1 el olijfolie + zout, peper en nootmuskaat Halfvolle melk Maggi aspergesaus Bereidingswijze  De aardappelen schillen en in kleine stukken snijden, knolselder schillen en in blokjes bij de aardappelen doen. Deze samen laten koken met een snuifje zout. Asperges schillen tot op 3 cm van het kopje. Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water. Ajuin schillen en in kleine blokjes snijden. De champignons zuiver maken en in schijfjes snijden. 200 ml water in kookpannetje doen en de aspergesaus toevoegen en losroeren. Op een [...]

13 jun 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Kip – thee – appelsien

Ingrediënten voor 4 personen  3 kl earl grey thee 4 kipfilets (+/- 125g/st) 2 sjalotten 1 appelsien (voor het sap) 1 bouillonblokje kip light 1 kl rozemarijn 2 kl honing 2 kl olijfolie Zout en peper 1 el sesamzaadjes 1 lente-ui fijngesnipperd 240g volwaardige rijst Bereidingswijze Doe 1 koffielepel olijfolie in een goed hete pan en laat de fijngesnipperde sjalotten aanstoven gedurende 3 minuten. Laat het bouillonblokje oplossen in 150 ml water. Giet de bouillon samen met het appelsiensap, de thee, de rozemarijn en de honing. Breng aan de kook en laat gedurende 15 minuten verder inkoken en indikken. Giet [...]

13 jun 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Curry – bloemkool – aardappelen

Ingrediënten voor 4 personen  500g vastkokende aardappelen 1 bloemkool 4 tomaten 2 el milde Indiase currypasta ½ tuinkruidenbouillontablet vetarm 250ml water 4 eieren 2tl komijnzaadjes/poeder 150g Griekse yoghurt  Bereidingswijze Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes. Verwarm de currypasta in de wok en voeg de aardappelen, bloemkool en tomaten toe. Laat het geheel 2-3 min bakken. Voeg het water en bouillonblokje toe en laat 20 min. zachtjes sudderen tot de groenten gaar zijn. Kook ondertussen de eieren 8 min hard, laat schrikken, pel en halveer ze. Rooster de [...]

13 jun 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE BREDA

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE MARGRATEN

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE MAASTRICHT

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

 

 

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE WAALWIJK

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.