Recepten2019-02-14T17:29:05+02:00

RECEPTEN

afslanken op maat? start met infraligne

Tomatensoep – zoete aardappel

Ingrediënten voor 4 personen  800g tomatenblokjes in blik 1 zoete aardappel 1 ui 1 teentje knoflook Peterselie 125 ml room 500 ml vetarme kippenbouillon Olijfolie Peper en zout  Bereidingswijze Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de zoete aardappel en snij in stukjes. Stoof de groenten aan met een beetje olijfolie. Voeg de tomaten en de bouillon toe, breng aan de kook. Laat 20 minuten pruttelen tot de zoete aardappel gaar is - die bindt de soep en verzacht de tomatensmaak. Mix de soep fijn, kruid met peterselie, peper en zout.  Voedingswaarde per persoon: 387 Kcal

19 mei 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Muffin – wortel – walnoten

Ingrediënten  150g wortelen (= ongeveer 2 middelgrote wortelen) 2 rijpe bananen 100g walnoten 2 eieren Zoetstof (naar eigen smaak) Snuifje zout 2 tl bakpoeder 150g volkorenmeel 1 el kaneel Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 °C. Rasp de wortels. Doe de schil van de bananen en prak ze fijn met een vork. Hak vervolgens de walnoten grof. Doe de eieren met de zoetstof en een snuifje zout in een mengkom en klop vervolgens 3 min luchtig met een mixer. Zeef het bakpoeder, het meel en kaneel boven de mengkom en spatel luchtig erdoor. Meng vervolgens de wortel, banaan en [...]

12 mei 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Vis – tomaat – paprika – gember – kokos

Ingrediënten voor 4 personen  300g magere vis, in stukjes 80g bruine rijst, droog 2 tomaten, in partjes 1 prei, in ringen 1 rode paprika, in stukken ½ rode ajuin 1 teentje knoflook, geperst 2 cm gember, geraspt ½ limoen Koriander (of andere verse tuinkruiden) ½ el tomatenpuree 100 ml kokosmelk 1 el madras currykruiden (rode) ½ el vetarme groentebouillon (vb. Knorr) 1 el kurkuma 2 el olijfolie 100 ml water Peper, naar smaak Bereidingswijze Breng een pot met water aan de kook en doe er de bouillon bij. Maak de groenten schoon en snijd zoals aangegeven in de ingrediëntenlijst. Kook [...]

05 mei 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Pasta – ham – Boursin

Ingrediënten voor 4 personen  400g hamblokjes 200g ongekookte 6-granen pasta 80g Boursin light 400g champignons 200g wortels 200g courgette 40g zachte margarine Kruiden (peper, basilicum, tijm, ...) Bereidingswijze Zet een kookpot met water op het vuur en laat het water koken. Was de wortels en de courgette en schil ze. Snij de wortels en courgette in blokjes. Doe ze daarna in het kokend water en laat koken tot ze beetgaar zijn. Kuis de champignons met een borsteltje of een velletje keukenpapier. Snij het bovenste van het steeltje af en snij de champignons in vier. Doe de zachte margarine in een [...]

28 apr 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Chili sin carne – kidneybonen – paprika

Ingrediënten voor 4 personen 2 kleine uien 1 gele paprika 1 rode paprika 2 tomaten 2 el zonnebloemolie 500g passata 200g zoete maïs (uitgelekt) 400g rode bonen (kidneybonen) 500g gepelde tomaten 1 theelepel gerookt paprikapoeder Peper en zout om op smaak te brengen 250g volkoren rijst Voor de liefhebbers: Een potje zure room Verse koriander Chilipepertje (fijngesnipperd) of gedroogde chilivlokken  Bereidingswijze Snij de ui en de paprika in blokjes. Zet een grote kookpot op het vuur en doe er de olie in. Wanneer deze is opgewarmd, doe je de ui en paprika in de pot. Ondertussen kan je de tomaten [...]

21 apr 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Muffin – wortel – courgette – plattekaas

Ingrediënten voor 4 personen  3 el havervlokken 30g walnoten 150g zelfrijzende bloem 300g wortel 250g courgette 240 ml eiwit Snuifje natriumbicarbonaat 1 el olijfolie Zoetstof (2-3 el) Citroenverbena Zeste van 1 appelsien Sap van 1/2 appelsien 250g magere plattekaas 1 gelatineblaadje Frambozen Blauwe bessen Bereidingswijze Maal de havervlokken en walnoten samen fijn en voeg dit toe aan de bloem. Hak de wortel en de courgette fijn in een cutter. Voeg de olijfolie, zoetstof, gehakte citroenverbena en zeste van appelsien toe aan dit mengsel. Klop het eiwit op met het natriumbicarbonaat. Spatel het eiwit onder het wortel/courgettemengsel. Voeg nu beetje bij [...]

18 apr 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Feestelijke soep – knolselder – garnalen

Ingrediënten voor 8 personen  1 knolselder 2 teentjes knoflook 1 ui 3 preiwitten 2 el olijfolie Peper en zout Alpro soya cuisine light ® (5% VG) 100g Noordzee garnalen 2l vetarme groentebouillon (= 4 blokjes opgelost in 2l heet water)  Bereidingswijze Schil de knolselder en snij in blokjes. Snij vervolgens de teentjes knoflook, de ui en de prei fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit de knoflook en ui glazig. Voeg de prei en de knolselder toe. Laat 5 minuten stoven op een zacht vuur.Overgiet met de groentebouillon en breng aan de kook. Laat vervolgens 30 à 35 [...]

18 apr 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Asperges – mozzarella – tomaat – quinoa

Ingrediënten voor 4 personen  500g groene en witte asperge 200g light mozzarella 400g kerstomaten 250g quinoa 4 el olijfolie Oregano Marjolein Knoflook Tijm Rozemarijn Zout en peper Basilicum Bereidingswijze Verwarm de oven op 200°C.Schil de asperges en blancheer in gezouten water gedurende 8-12 minuten. Halveer de kerstomaten en snipper de knoflook fijn.  Meng de knoflook onder de overige kruiden. Besprenkel de kerstomaten met de olijfolie en de kruiden en doe ze in een ovenschaal. Plaats vervolgens de ovenschaal 15 minuten in een voorverwarmde oven. Haal de asperges uit het kokend water en laat even afkoelen. Kook de quinoa gaar, giet [...]

18 apr 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Speltpasta – seizoensgroenten – garnalen – gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen  1 ui 250g champignons 3 wortelen 1 groene selder 1 prei 160g speltpasta 1 el olijfolie 1 pot Boursin Cuisine Knoflook & fijne kruiden light 200g gerookte zalm 200g garnalen Peper & zout Maïzena (eventueel indien nodig)  Bereidingswijze Maak de ui schoon en snij hem in blokjes. Snij de champignons in plakjes. Snij de wortelen, de prei en de selder in julienne. Kook de pasta ‘al dente’. Fruit de ui aan in olijfolie. Voeg de wortelen, de selder, de prei toe en stoof krokant. Voeg als laatste de champignons toe. Doe de Boursin Cuisine en de [...]

27 jan 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

Viscurry– zoete aardappel – broccoli

Ingrediënten voor 4 personen 2 zoete aardappelen (ca. 250g/stuk) 500g broccoli 500g kabeljauwfilets 4 el rode currypasta 2 blikken kokosmelk (400 ml/blik) 2 blikken gepelde tomatenblokjes (400g/blik) Zout en peper Beetje olie om te bakken (evt. koriander om te garneren) Bereidingswijze Schil en snijd de zoete aardappelen in kleine blokjes en verdeel de broccoli in roosjes. Breng een pan met water aan de kook en voeg de zoete aardappel en de broccoli hieraan toe. Kook 5 min. en giet daarna het water af. Snijd ondertussen de kabeljauwfilets in stukken en bestrooi deze met zout en peper. Verhit een beetje olie [...]

20 jan 2019|Recepten gezond eten|0 Berichten

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE BREDA

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE MARGRATEN

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE MAASTRICHT

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

 

 

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE WAALWIJK

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.