INFRAROODWARMTE CABINES

Afslanken in een infraroodwarmte cabine? In de InfraLigne cabines met infraroodwarmte doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie).Bijna alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast. De infraroodwarmte dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.

Uit medische studies is gebleken dat het uitoefenen van fysieke inspanningen in combinatie met infraroodwarmte een gunstig effect heeft op de doorbloeding en de stofwisseling in de spieren en het onderhuids weefsel.

Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (InfraLigne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

Naast afslanken en afslanken na een zwangerschap heeft infrarood ook positieve effecten voor de behandeling van reuma. De infraroodcabines bieden dan ook diverse mogelijkheden om reuma te behandelen met sporten.

Gezonde levenswijze

Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

  • Een betere vetverbranding

  • Minder pijnlijke spieren en gewrichten

  • Gunstig voor hart en bloedvaten

  • Stimulans voor de stofwisseling

  • Betere afvoer van afvalstoffen

  • Vermindering van cellulitis

  • Snellere genezing van huidletsels