Bij InfraLigne blijft de diëtist wel gratis!

Sinds 1 januari 2012 is er e.e.a. veranderd qua zorgverzekering. De basis zorgverzekering zal de kosten van een diëtist per die datum namelijk niet meer vergoeden. Maar er is ook nog goed nieuws, want als klant en dus sporter bij InfraLigne heb je hier geen last van. Onze leden blijven namelijk profiteren van een gratis diëtist.

“Onze diëtist voorziet u van een gratis voedingsadvies”

Het is gebleken uit onderzoek een slechte balans in voeding en leefstijl in veel gevallen de oorzaak is van overgewicht. Dagelijks de aanbevolen voedingswaarde tot je nemen is heel belangrijk voor het hebben of verkrijgen van een gezond gewicht. En laat InfraLigne nou net sterk zijn in de combinatie sport en voeding.

Iedereen die een abonnement bij ons heeft, kan wekelijks sporten, waarbij de persoonlijke adviezen van onze InfraLigne diëtisten zijn inbegrepen. Het is dus niet nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben voor een gesprek met een diëtiste bij ons.

Onze diëtiste werkt een natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt (taille, heup, buik, dijen,…) in een mum van tijd voel je je als herboren.