LICHAAMSMETING

Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend.

Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij (InfraLigne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

BEWEGING

In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie).

Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. De infrarood warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling).

De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.

AFSLANKEN ONDER BEGELEIDING, BEGIN MET EEN GEZONDE LEVENSWIJZE

Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

Zo begeleiden wij mensen die gezond willen afvallen in regio’s zoals Waalwijk, Maastricht, Margraten en Breda

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Je lichaam is bij ons in goede handen. Je bewegingscoach en je voedingsadviseur zijn echte professionals die je kuur van nabij opvolgen. Ze staan altijd klaar met advies.

Bijna net zo belangrijk als hun professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun die je van je coaches krijgt. Zij staan samen met jou te juichen bij elke nieuwe centimeter en elke halve kilo die je overwonnen hebt. Ze motiveren je om vol te houden en zorgen voor een leuke sfeer tijdens de sessies, zodat je altijd graag komt bewegen.

Uiteraard mag je hen altijd om raad vragen – ze staan steeds klaar met gepast advies.