INFRALIGNE MAASTRICHT-HEER

Einsteinstraat 30-A
6227 BX MAASTRICHT
043-3673624

INFRALIGNE MAASTRICHT-HEER

Einsteinstraat 30-A
6227 BX MAASTRICHT
043-3673624

OP EEN GEZONDE MANIER AFSLANKEN IN MAASTRICHT-HEER MET INFRALIGNE

Op een gezonde manier afslanken? Bij InfraLigne in Maastricht kun je op een verantwoorde manier afvallen. Door de afslankmethode met behulp van infrarood warmtecabines verlies je gewicht op plaatsen waar jij dat wilt!

Bij InfraLigne ben je verzekerd van resultaat. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betalen wij een evenredig deel van de kuurkosten terug!

Afslanken doe je bij InfraLigne niet alleen. Bij ons staat een team van diëtisten en fysiotherapeuten klaar om je te begeleiden. Lees meer over onze afslankmethode of neem contact op en maak geheel vrijblijvend een afspraak in Maastricht. Samen zorgen we ervoor dat jij je ideale gewicht bereikt!

maastricht@infraligne.nl

INFRALIGNE MAASTRICHT-HEER VERWELKOMT

  • Vrouwen

  • Mannen

EXTRA

VACATURE

Ben jij (klant)vriendelijk, inventief, flexibel, leergierig, behulpzaam en enthousiast?

Ligt jouw achtergrond/ervaring op gebied van bewegingscoaching, fysiotherapie of heb jij een opleiding gevolgd als voedingsdeskundige?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en wil je graag deel uitmaken van ons enthousiaste team?

Stuur je cv als jij degene bent die 16 – 20 uur (4 á 5 dagdelen ochtend en avond) bij ons wil komen meewerken in onze vestigingen in Maastricht en Gulpen! 

 Sportieve groetjes,     Team Infraligne

Lilian Waber                  Anja Grotens

06/16312632                   06/30416682

maastricht@infraligne.nl 

***********

InfraLigne Maastricht is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, Holland Fit en High Five Fitness Network (Intenz).

OPENINGSUREN

MA9:00-13:00EN17:00-21:00
DI9:00-13:00EN17:00-21:00
WO9:00-13:00EN17:00-21:00
DO9:00-13:00EN17:00-21:00
VR9:00-13:00
ZA9:00-13:00
ZOGESLOTEN

VRAAG JE GRATIS FIGUURANALYSE AAN IN INFRALIGNE MAASTRICHT-HEER

Je allereerste bezoek aan InfraLigne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

REVIEWS

Ik voel me weer lekker in mijn vel en blijf gewoon 3x per week sporten aangezien dit nu bij het ritme van de week hoort, heerlijk!

Joyce

De combinatie van sporten en een andere voedingsgewoonte heeft bij mij heel goed geholpen; in redelijke korte tijd ben ik de kilo’s kwijtgeraakt.

Carol

Ik kreeg een boekje mee waar ik alles in bijhield wat ik op een dag at en dronk. Het sporten ging me heel goed af en het eten ook. Ik was veel bewuster bezig met mijn eten en drinken. Ik ben ook van plan nog heel lang te blijven sporten bij InfraLigne.

Anja

Deze leefstijl bevalt me prima en zal me ook niet snel meer verliezen in een ongezonde!!

Kim

Jullie geloven het niet, maar tegenwoordig ben ik blij met de weegschaal!

Anja

Iedere dag hield ik een boekje bij met wat ik at en ik moet zeggen dat was in het begin heel vervelend, tijdrovend en tevens ook confronterend. Maar het hielp wel. Ik draag nu 2 confectie maten kleiner, ben ondertussen al 66 centimeter in totaal aan omvang kwijt en draag 13 kg minder vet met me mee en dat lucht op.

Miralda

In een jaar tijd ben ik van maat 44/46 naar maatje 38 gegaan!

Rachelle

Ik ben trots op mezelf en op InfraLigne, want zij zijn een super gemotiveerd team dat voor je klaar staat en je helpt je doel te bereiken.

Désiré

Je staat er niet alleen voor, de dames zijn begaan, zijn er altijd voor je en helpen met de oefeningen etc.

Astrid

Ik voel me goed, heb een hele nieuwe garderobe kunnen aanschaffen ? en kan op dit moment ook wel weer eens lekker zondigen met een groot stuk chocolade.

Anouk

Het fijne aan InfraLigne is, dat je ook gewoon leuke dingen kan blijven doen, zoals lekker gaan uiteten of af en toe eens zondigen.

Romy

Op 30 maart zat ik op mijn streefgewicht van 80 kg. Dus 16 kg afgevallen en 47 cm omvang kwijt gemeten op vier punten op de romp, en dat in ongeveer drie maanden.

Theun