Ingrediënten voor 4 personen

2 kg mosselen
4 el olijfolie
1 bakje kerstomaten, gewassen
1 teentje look
4 uien
een handje peterselie
2 prei
1 citroen
Peper
Fleur de sel
8 vellen aluminiumfolie

Bereidingswijze

Laat de mosselen even weken en spoel ze dan goed af zodat er geen vuil achterblijft.

Maak papillotten met aluminiumfolie. Spreid een vel aluminiumfolie uit en maak er acht kleinere vellen van. Leg 8 mosselen op een vel, besprenkel ze met een geutje olijfolie en bestrooi met peper en fleur de sel.

Snij alle groenten fijn, kruid deze opnieuw met peper, fleur de sel en olijfolie en voeg deze toe aan de papillot.

Voeg de helft van de peterselie toe aan je papillot en besprenkel met een beetje citroensap.

Sluit de papillotten voorzichtig af. Zorg dat de randen goed gesloten zijn zodat er geen vocht kan ontsnappen.

Leg de pakketjes op de barbecue. Na 10  minuten (afhankelijk van de grootte van de mosselen) zullen de mosselen gaar zijn.

Open de pakketjes en werk af met citroensap en de rest van de peterselie. Combineer dit eventueel met krieltjes in de schil.

Voedingswaarde per persoon: +/- 275 Kcal