Ingrediënten voor 4 personen

1 broccoli
1 courgette
200g spinazie
200g penne pasta

400g kabeljauw
300g ricotta
50g geraspte Parmezaanse kaas

2 etl olie
verse basilicum

Bereidingswijze

Snij de broccoli en courgette in kleine stukken, spoel ze even af en stoom deze een 8-10 min in een afgesloten (plastic) pot in de magnetron.

Kook water en laat de penne koken, volgens de verpakking.

Bak de vis in de pan of oven gaar en doe deze in stukken.

Doe de ricotta in een kom en voeg de Parmezaanse kaas toe en kruid met peper en zout. Giet de pasta af en doe deze terug in de pan.

Voeg de groenten, rauwe spinazie, zalm en de ricotta bij de pasta en meng alles goed door elkaar. Zet deze nog even op het vuur tot de spinazie gaar is.

Leg nog wat basilicumblaadjes bovenop voor een leuke afwerking.

Voedingswaarde per persoon

432 kcal, 36g eiwitten, 45g koolhydraten en 15g vetten