Ingrediënten voor 4 personen

Olijfolie
1 ui
1 rode paprika

300g kipfilet(gemarineerd)
½ourgette
250 gram quinoa

4 eetlepels sojasaus

200 ml. water

2 teentjes knoflook

1 lente uitje

handje noten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

Snijd de ui en paprika in reepjes en de kipfilet en courgette in kleine stukjes.
Doe de ongekookte quinoa in de ovenschaal en leg de gesneden ui, paprika, courgette en kip erop.

Maak de saus klaar door de sojasaus, gemberpoeder en wat water met elkaar te mengen. Pers de knoflook hierin uit of snijd de knoflook fijn en voeg hieraan toe. Roer goed door elkaar en schenk de saus over de ingrediënten in de ovenschaal.

Zet de schaal 40 minuten in de oven. Snijd de lente ui ondertussen in kleine stukjes. Serveer met noten en de lente ui.

Voedingswaarde per persoon

448 kcal / 26g Ew / 14g V / 52g Kh / 6,5 g vezels