Ingrediënten voor 4 personen

 600 g kabeljauwfilet

2 wortels

250 g champignons

1 broccoli

4 cm gember

400 g noedels

2 el sojasaus

1,5 liter groentebouillon

2 eetlepels olie

Zout en peper

  

Bereidingswijze

Schil de gember en rasp deze fijn.

Snijdt de wortels in dunne halve rondjes, champignons in 4, broccoli in roosjes.

Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan. Bruin de gember. Voeg halve plakjes wortel, broccoliroosjes en champignons toe. Kook 2 minuten, het geheel roeren.

Voeg de bouillon toe. Laat 6 minuten op laag vuur sudderen. Voeg noedels, sojasaus toe en kook nog 2 minuten. Voeg peper naar smaak toe..

Bak de kabeljauw in een koekenpan met 1 eetlepel olie. Zout en peper.

Serveer het mengsel van bouillon in kommen en leg er een kabeljauwfilet op. Versier met fijngehakte jonge uitjes.

 

Voedingswaarde per persoon: 345kcal