Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Linda, 37 jaar oud en ik heb een heupprothese.

Waarom ik ben begonnen met sporten bij InfraLigne.

Ik heb door een ongeluk mijn heup gebroken. Hiervoor heb ik meerdere operaties gehad, maar niet met het juiste resultaat. Na 7 jaar met krukken te hebben gelopen, heb ik een heupprothese gekregen. Deze heb ik nu 12 jaar. Ik ben in 19 jaar tijd 29,5 kg bij gekomen en ben beperkt in mijn bewegingen. Veel lichamelijke problemen zoals nek, schouder, onderrug en natuurlijk mijn heup. Ik ben al jaren onder behandeling van een manuele therapeut.
Ik wilde gaan afvallen en mijn spieren sterker maken. Maar naar de sportschool gaan was niet wat ik wilde. Door mijn beperkingen was dat te zwaar. Ik heb bij InfraLigne 5 proeflessen gedaan. Door de warmte en voornamelijk de liggende oefeningen reageerde mijn lichaam buiten gewoon goed.

Zeker is het niet altijd de makkelijkste klus. Het zit me ook wel eens tegen. Mijn spieren rondom mijn heup geven dan zo’n heftige reactie dat ik heel veel pijn heb. Maar goed, ik ben nu een half jaartje verder en ik ben bijna bij mijn afgesproken gewicht en cm. Daarna wil ik nog rustig aan verder afvallen, maar het belangrijkste is dat ik mijn spieren nu goed getraind houd. Ik weet dat ik in de toekomst nog een operatie krijg.

“Ik ben zeer tevreden met mijn resultaat. Mensen valt het op dat ik ben afgevallen, maar zeker ook dat ik beter kan bewegen.”

Ik wil het team van InfraLigne zeker bedanken voor de hulp en goede begeleiding.

Met vriendelijke groet,
Linda.